Meer dan 1000 bezoekers zakten op 29 september 2012 af naar de Sonybel Studio’s in de Impulsstraat voor het 6e Bal van de Burgemeester van Heist.


Dankzij de steun van de vele trouwe sponsors en tombolaschenkers werd het Bal dit jaar weerom een succesverhaal. ‘The Music Line’ zorgde meteen voor een gezellige ambiance in de zaal, waarna de jachthoornblazers van ‘Waldo’ en surprise-act ‘The Army Stars’ de show verzorgden.

Nadien liet ‘Mojo XL’ de zaal ontploffen met stevige rockcovers uit de jaren ’80 en ‘90. De vele aanwezigen gingen uit de bol en feestten tot in de vroege uurtjes.
 
Op woensdag 10 oktober werden de vertegenwoordigers van de Heistse Ziekenzorgkernen, de oudercomités van de Heistse Basisscholen, de G-afdeling van KSK Heist en AKABE ALBATROS Pijpelheide uitgenodigd op een receptie.  Na de traditionele bedankingsspeech van burgemeester Luc Vleugels konden zij met fierheid een cheque ter waarde van 19.500 euro in ontvangst nemen.
 
Het comité Bal van de Burgemeester Heist-op-den-Berg is er in de afgelopen 6 jaar in geslaagd om ca. 100.000 euro uit te keren aan Heistse verenigingen.

Het comité wenst dan ook de vele vrijwilligers en sympathisanten te bedanken die zich jaarlijks inzetten om dit solidariteitsfeest opnieuw tot een goed einde te brengen.